Fasttriatlon

Jo que vaig jugar més de 13 anys a futbol, havia d'aprendre moltes coses de l'atletisme, la natació, el ciclisme o del triatló. La meva vida com a futbolista em va aportar moltes coses i penso que, en bona part, soc qui soc gràcies a haver sigut esportista des de ben petit. Una altra de les coses que sempre li hauré d'agrair al meu pare. L'alegria per l'activitat física a l'aire lliure, el companyerisme, el treball en equip, la capacitat de superació, la disciplina, el sacrifici, l'orgull i, també, aprendre a fracassar. Però l'ambient futbolístic, malauradament, molts cops va acompanyat de coses que no m'agraden. Massa gent que no fa esport hi ha darrera del futbol. I quan vaig venir a parar aquest nou ambient, de seguida vaig veure que, tot i ser un mon molt competitiu, l'esportivitat és enorme. L'esperit de l'olimpisme es respira per tots cantons en qualsevol d'aquest esports. L'experiència, per tant, està essent fantàstica i molt enriquidora. I aquesta bona experiència té un nom i és Fasttriatlon.

Tinc la sensació que vaig començar a pertànyer a Fasttriatlon abans de que existís perquè gràcies a l'amistat que tinc amb l'ànima de Fasttriatlon, l'Albert Parreño, vaig tenir l'honor de ser unes de les persones que va veure néixer aquest projecte. En realitat, vaig conèixer el projecte abans de que existís, perquè l'Albert ens parlava a totes hores del que volia fer. I és molt emocionant veure que allò del que ell ens parlava avui és una realitat.

Tant si sou triatletes, com si sou esportistes que us esteu plantejant iniciar-vos en aquest esport, us recomano molt sincerament que vingueu a formar part de la família Faster. Esportistes de primer nivell, gent del Triatló de tota la vida, tècnics de debò i, sobretot, persones excepcionals. A Fasttriatlon podeu aprendre dels millors esportistes i professionals i, a sobre, gaudireu d'un ambient fantàstic.

Al fundador i President de Fasttriatlon, l'Albert Parreño, li dec tot el que he après en aquest anys i li dec que jo aconseguís assolir els dos reptes que ens han permés impulsar el projecte d'Ajuts a l'Ensenyament amb l'Associació Selva Camerun. No només és un amic, i una gran persona, és una de les persones més impressionats que he conegut mai. Qui el coneix sap de què parlo.

Daniel Duro i Albert Parreño després d'haver assolit el Repte de l'Estret de Gibraltar

I si els dos reptes anteriors van ser un èxit, aquest repte que em plantejo ara també ho serà. Perquè l'Albert esta darrera de la meva preparació física i perquè aquest cop compto amb l'ajuda de qui li ha ensenyat gairebé tot a l'Albert, el seu pare, el David Parreño, que és un autèntic expert en el mon del ciclisme i que s'ha implicat des del primer dia per a que això surti com ha de sortir. És un honor estar en mans d'aquests dos monstres! Gràcies!Daniel Duro