dissabte, 15 de març de 2014

Entrevista a "Viu L'Hospitalet"

El passat 14 de febrer, el mateix dia que ens deixava Marco Pantani, em vaig trobar amb el Toni Delgado de "Viu L'Hospitalet" i vàrem tenir una entrevista tranquil·la. 

Em fa una il·lusió especial aquesta entrevista perquè, com ell diu, encara que sóc de Barcelona, em considero fill adoptiu de L'Hospitalet, la ciutat on vivien els meus avis materns, on vaig anar a escola, on vaig jugar a futbol i on guardo moltes de les millors amistats que tinc.


Vàrem xerrar durant molta estona i el Toni prenia notes constantment. Tant vàrem parlar, que jo estava força encuriosit per com el Toni aconseguiria sintetitzar tot el rotllo que jo li explicava. Doncs aquí teniu el resultat, que a mi m'ha encantat. Us asseguro que tantes coses li vaig dir que no li vaig posar gens fàcil però trobo que l'entrevista capta tot allò més important i que està feta amb molt de carinyo. Moltes gràcies al Toni Delgado i a la gent d'Edicions el Gínjol per donar veu a  projectes com el nostre!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada