dimarts, 11 de març de 2014

Cuidar-se per rendir més i millor

Els que seguiu l’activitat de Reptes Solidaris a les xarxes socials m’haureu vist molts cops ficat en una màquina amb forma de tub i us heu preguntat que carai és això. Doncs es tracta de la tecnologia VacuSport, que el centre de Salut i Benestar Cos i Cap ha posat a la meva disposició per ajudar-me a assolir el Repte.

VacuSport és un tipus de vacumteràpia extremadament novedosa tant a nivell mèdic com a nivell esportiu. La investigació bàsica per a aquest mètode es va dur a terme a l’espai. Aquesta tècnica va millorar els fluxos de sang en astronautes, que pateixen perllongats períodes d’ingravidesa a l’espai. La tècnica es va refinar, creant el VacuSport que, combinant pressió negativa amb pressió ambiental, treballa a nivell de microcirculació, convertint-se en un excel•lent sistema de regeneració muscular. Això fa de VacuSport una eina terapèutica excel•lent tant en entrenament esportiu, com en diversos camps de la medicina: vascular, estètica, antiaging i fisioteràpia.

Dit d’una altra forma, es tracta d’un tipus de teràpia que, al facilitar el reg sanguini arterial cap a les cames, accelera la recuperació després de l’entrenament, amb la qual cosa es pot entrenar més i millor.

Aquesta teràpia és ideal per esportistes però també té aplicacions mèdiques, que al centre de salut Cos i Cap us explicaran, si esteu interessats. Allà trobareu excel•lents professionals i millors persones que, a més, estan fent tot el que està a la seva mà per a que jo estigui en condicions òptimes per entrenar.

Podeu saber més sobre la tecnologia VacuSport fent click aquí. I per conèixer tots els serveis que ofereixen al centre de salut Cos i Cap podeu visitar el web: www.cosicap.es  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada